ASSISTÍREM A L'ENTREGA DE MEDALLES I PLAQUES JOSEP TRUETA, AL MÈRIT SANITARI

ASSISTÍREM A L'ENTREGA DE MEDALLES I PLAQUES JOSEP TRUETA, AL MÈRIT SANITARI

El passat dimarts, l'Hble. Sr. Antoni Comín, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, presidí l’acte de lliurament de les Medalles i Plaques Josep Trueta al mèrit sanitari.

Aquests guardons, concedits anualment pel Govern, enguany s'han entregat a persones i entitats que encarnen principis i valors que inspiren l’acció de Govern en matèria de salut.

Les Medalles i Plaques Josep Trueta van ser creades l’any 1997, coincidint amb el centenari del naixement del reconegut doctor i científic català.

Enguany, en l’acte celebrat al Palau de Pedralbes de Barcelona, s’han atorgat aquestes distincions a 13 persones i 7 entitats: ENLLAÇ A LA NOTÍCIA COMPLETA.

En la seva intervenció, el conseller Comín celebrà la cita com un “dia gran per a la salut de Catalunya”. Amb tot, el titular de Salut instà els presents a no caure en el cofoisme ni en l’autosatisfacció, donat que els reptes de futur “són complexos i només els podrem afrontar si anem junts”. “És el vostre exemple el què ens guiarà en aquests moments complicats”, emfatitzà Comín assegurant que els valors que ostenten els premiats amb les medalles i les plaques Trueta representen els principis del sistema de salut que vol el país.

Aquests premis són especialment importants per a totes i tots els membres de la Federació Catalana de Donants de Sang, perquè l'any 2007 també es reconegué la tasca de la nostra organització i del col·lectiu de més de 900 persones que la conformem, amb l'entrega d'una Placa Josep Trueta. El Sr. Marc Ibars, president de la Federació, fou qui recollí el més alt guardó que entrega la conselleria de Salut; per tal de reconèixer i posar en valor la trajectòria de les persones i entitats més significatives del país, en l'àmbit de la salut.

** Font: GENCAT.CAT

    • imatge 1
    • imatge 2
    • imatge 3
    • imatge 4
Comparteix