#GIVINGTUESDAY - DONANT SANG ETS FELIÇ!

#GIVINGTUESDAY - DONANT SANG ETS FELIÇ!

GIVINGTUESDAY

Què és el #GivingTuesday?

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia a tot el món per celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc.

Utilitzant el hashtag #GivingTuesday com a instrument per difondre aquesta idea a les xarxes socials, es busca mobilitzar a tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses per a que contribueixin en aquest dia mundial de la donació, que es celebra cada any el primer dimarts de desembre.

A la web del GivingTuesday hi trobaràs totes les iniciatives i projectes amb els que pots col·laborar, així com idees per ajudar-nos a difondre el #GivingTuesday a través de les xarxes socials i en el teu entorn familiar o de treball: www.givingtuesday.cat

* Recorda que el compte enrere pel dia 27/11/2018 està en marxa ...

dies
hores
minuts
segons

Afegeix-te a la iniciativa que promovem des de la Federació Catalana de Donants de Sang

Donar Sang és un gest cívic que Salva Vides, però -a més a més- per a totes i tots els voluntaris i delegats de les Associacions de Donants de Sang d’arreu de Catalunya és una acció que ens fa ésser Feliços!

Contagiar aquesta alegria i il·lusió, fer feliços i contents als altres, sovint és més senzill del que pensem.

Si donem sang estem millorant la salut de molta gent, tot transmetent aquests valors d’altruisme a les persones que ens envolten; familiars, amics, coneguts...

En aquest sentit, pel #GivingTuesday d’enguany, des de la Federació Catalana de Donants de Sang volem que et sumis al nostre projecte:

DONANT SANG ETS FELIÇ!

La idea principal de la nostra bona acció del 2018 és arribar al màxim nombre possible de persones; donants de sang o bé potencials donants (fins i tot col·laboradors d’associacions, entitats, empreses o persones que -pel motiu que sigui- ja no poden donar sang); perquè ens enviïn fotografies mostrant la seva Felicitat mentre donen sang.

* Acceptem fotografies de tota mena, no solament donant sang, ja que la felicitat de donar sang pot expressar-se en molts altres moments del dia -convidant a familiars i/o amics perquè vagin a donar sang, preparant una campanya promocional amb les companyes i companys d’associació, després d’haver donat sang, captant la il·lusió per donar sang d’algun conegut, etc.

Creativitat al poder... i segur que pots sorprendre’ns i enviar-nos una fotografia ben maca!

* D’entre totes les fotos rebudes triarem les que siguin més originals i/o representatives, per tal d’incloure-les al Web de la Federació Catalana de Donants de Sang.

Només falta la teva! Sigues original!

#sumemperlasang

Envia'ns la teva foto

    • imatge 1
Comparteix