GRAN PARTICIPACIÓ A LA MARATÓ DE DONANTS DE SANG DE TORROELLA DE MONTGRÍ!

L'Espai Ter de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) acollí a més de mig miler de persones s'hi han acostaren a donar sang, en motiu de la Marató de Donants de Sang que s'organitza cada tres anys al municipi.

Enguany s'ha celebrat la IV edició, que ha aconseguit una xifra total de 512 donacions de sang i 79 oferiments (de persones que, per un o altre motiu, aquell dia no pogueren donar-ne).

Aquests resultats han superat el rècord assolit en la darrera Marató, celebrada el 2015 (498 donacions).

D’aquesta manera, Torroella de Montgrí és considerat un dels municipis de la demarcació de Girona amb l'índex de donació de sang més elevat.

A més, al llarg de tot el dia, s'organitzaren diverses activats per tal d'animar als donants habituals a participar, i als novells a estrenar-se. Tot plegat per fer viure la il·lusió de la donació de sang com una festa familiar i per a tothom.

La Marató no seria possible sense la participació activa del teixit associatiu del municipi, la gran implicació per part d’entitats, empreses, escoles, comerços, persones a títol individual... i l’Ajuntament. Igualment, agrair la implicació incansable de delegades i delegats de l'Associació de Donants de Sang de Girona.

* Enllaç: TV Costa Brava
* Enllaç: Recull Fotogràfic

Comparteix