INICIEM ELS PREPARATIUS PER LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL DONANT DE SANG

INICIEM ELS PREPARATIUS PER LA CELEBRACIÓ DEL DIA MUNDIAL DEL DONANT DE SANG

El passat dia 30 de gener, al CESS (Centre d'Estudis Sanitaris i Socials) de la Universitat de Vic, celebràrem la primera trobada organitzativa de l'any -per tal de posar fil a l'agulla als actes de celebració del Dia Mundial del Donant de Sang (14/06/2017)-.

A aquesta reunió inicial hi assistiren, encapçalant l'acte, l'exconsellera de Salut, Marina Geli, i el president de la Federació Catalana de Donants de Sang, Marc Ibars.

La diada del 14 de Juny és l'acte més important i de més repercussió, arreu de Catalunya, en relació a la donació de sang i al voluntariat social que representen les Associacions de Donants de Sang; com també les moltes persones, entitats i empreses anònimes que formen part d'aquesta gran xarxa cívica i altruista.

Enguany, tot valorant molt positivament l'èxit de la darrera edició a Lleida, estem endegant un programa d'activitats que de ben segur serà força lluït.

** En breu, el proper dia 11 de febrer, la Federació emetrà un comunicat per tal d'oficialitzar la ciutat que aquest 2017 acollirà el DMDS.

    • imatge 1
Comparteix