LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG PARTICIPA AL #GIVINGTUESDAY

LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG PARTICIPA AL #GIVINGTUESDAY

Saps què és el #GivingTuesday?

#GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones acciones de les persones.

L’objectiu és dedicar un dia a tot el món per celebrar l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc.

Utilitzant el hashtag #GivingTuesday com a instrument per difondre aquesta idea a les xarxes socials, es busca mobilitzar a tots els ciutadans, famílies, organitzacions i empreses per a que contribueixin en aquest dia mundial de la donació, que se celebra cada any el primer dimarts de desembre.

En aquesta web www.givingtuesday.cat hi trobaràs totes les iniciatives i projectes amb els que pots col·laborar, així com idees per ajudar-nos a difondre el #GivingTuesday a través de les xarxes socials i en el teu entorn familiar o de treball.

Enguany, des de la @FCDSang ens hem fixat un nou objectiu: Necessitem 200 voluntaris per tal d’ampliar l’abast de la Xarxa de Donants de Sang de Catalunya!

Actualment, la Federació Catalana de Donants de Sang (@FCDSang) compta amb més de 900 delegats, representants de les diverses Associacions comarcals de Donants de Sang d’arreu del territori, i ens cal reforçar la incidència del nostre voluntariat per poder arribar al màxim nombre possible de persones i indrets.

Ens ajudes? – Fes-te amic nostre al Facebook “Sóc Donant de Sang” o bé envia’ns una piulada amb les teves experiències: @FCDSang

    • imatge 1
    • imatge 2
Comparteix