Entrevista Lleida Televisió

LA GEGANTA DE LA SANG A LLEIDA TELEVISIÓ

Dins del convent de Torà (Segarra) s'hi guarden el Brut i la Bruta, dos dels protagonistes del carnestoltes més popular de la comarca, una festa que enguany ha arribat a la 30a edició i que se celebrà els dies 22 i 23 de febrer, amb activitats per a tots els públics.

Com cada any, la Festa de la Llordera representà dues temàtiques diferents, que es pogueren veure en la tradicional decoració de balcons i en la nit de disfresses.

Enguany, des de Lleida Televisió, convidaren a la vicepresidenta de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell, Sra. Angeleta Orpella i Gra, i al vicepresident de la Federació Catalana de Donants de Sang, Sr. Albert Torra Cabello, en una jornada dedicada a la imatgeria popular i a les tradicions de les nostres terres, perquè expliquessin el projecte de La Geganta de la Sang.

Fou una gran celebració, per la qual passaren més de 4.000 persones durant el cap de setmana, tot gaudint de cultura, solidaritat i tradicions... en una festa que se celebra des de l'any 1750.

Entre tot@s #sumemperlasang

** Enllaç: Vídeo - Entrevista Geganta de la Sang

 
  • Entrevista Lleida Televisió
  • Entrevista Lleida Televisió
Comparteix