L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DE LA NOGUERA DURÀ A TERME EL PROJECTE ANEM A L'ESCOLA DE LA MÀ DE L'ARTISTA ERMENGOL

L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DE LA NOGUERA DURÀ A TERME EL PROJECTE ANEM A L'ESCOLA DE LA MÀ DE L'ARTISTA ERMENGOL

El passat dilluns, reunits a l'Escola Ermengol de Balaguer, el president de l'Associació de Donants de Sang de la Noguera, Sr. Jordi Pedrós Cortasa, l'artista Ermengol Tolsa Badia i el vicepresident de la Federació Catalana de Donants de Sang, Sr. Albert Torra Cabello, varen establir un acord de col·laboració.

A inicis de 2018 es realitzaran les oportunes gestions amb el CRP de la Noguera (Centre de Recursos Pedagògics), per tal de desplegar el programa Anem a l'Escola a tots els centres educatius de Balaguer.

Posteriorment, en una segona fase, s'eixamplarà l'abast de la iniciativa, arribant a les poblacions veïnes.

La idea principal d'aquest nou repte és combinar la pedagogia i l'experiència personal dels membres de l'Associació de Donants de Sang de la Noguera amb les il·lustracions de l'artista Ermengol, per motivar així als alumnes i fer-los comprendre la importància d'aportar valor a la societat; ja siguin donacions de sang com qualsevol altre acte generós i solidari, que neixi eminentment del voluntariat.

Des de la @FCDSang volem agrair la implicació dels membres de l'Escola Ermengol per la seva complicitat en aquesta nova activitat, tot esperant que sigui molt profitosa -tant per l'alumnat com també pel professorat-.

    • imatge 1
    • imatge 2
Comparteix