L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL VALLÈS ORIENTAL S'INICIÀ EN EL PROGRAMA ANEM A L'ESCOLA

L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL VALLÈS ORIENTAL S'INICIÀ EN EL PROGRAMA ANEM A L'ESCOLA

El proppassat dimecres, 21 de març, membres de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental varen realitzar una instructiva activitat amb els alumnes de 2n de primària, de l'Escola Joan Maragall, de La Llagosta.

En el marc del programa Anem a l’Escola, era el primer cop que des d’aquesta associació promovien dita activitat, la qual ha estat força exitosa; tant per l’opinió del professorat del centre i dels alumnes, com també per l’experiència viscuda pels delegats i delegades de l’associació.

Inicialment, les delegades van presentar una petita projecció, per tal d’anar desgranant els aspectes més senzills que volien posar en valor.

I posteriorment, van organitzar una partida al joc “l'Escala de la Sang”.

L’activitat consistí en dividir la classe en 2 grups, que anaven llençant el dau per torns. Les professores s’encarregaren d’orquestrar l'ordre, cosa que va donar molta fluïdesa i dinamisme al joc.

Per últim, es van repartir fulletons informatius de la Federació, com també tríptics amb els requisits bàsics per donar sang, el flyer de la captació de la setmana vinent i una rèplica del joc -en DIN-A4- perquè els alumes puguin seguir jugant a casa.

Des de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental ja estan preparant noves iniciatives com aquesta que ens fan arribar, per tal de seguir fent partícips als més petits i engrescant-los i potenciant l’adquisició de valors cívics i humans.

* Enllaç a la projecció: DONACIÓ DE SANG - ADS VALLÈS ORIENTAL

    • imatge 1
    • imatge 2
    • imatge 3
Comparteix