PRESENTACIÓ DEL NOU PLA DE SALUT

PRESENTACIÓ DEL NOU PLA DE SALUT

Amb més de 2.000 assistents i 900 pòsters en la darrera edició, la jornada anual del Pla de salut s’ha consolidat com una de les dates més participatives del sector salut. Sota el principi de rendiment de comptes i transparència, es presenten anualment els resultats que demostren que el Pla de Salut és un instrument per a la millora de la salut dels ciutadans i els serveis.

Aquest divendres 27 de noviembre, a Sitges, ha tingut lloc la 5a Jornada; a la qual ha participat el president de la @FCDSang, Sr. Marc Ibars; centrada en palesar si s’han assolit els objectius inicials i quins són els resultats més rellevants

En destaquen els canvis que ha suposat el Pla de salut en termes de mobilització del sector, millores en els serveis i en la salut de la població.

El Pla de salut és un instrument que no s’atura i ja es disposa d’una nova versió pels anys 2016-2020 amb noves línies estratègiques i projectes que es presentarà per aprovació del Govern a principis del 2016.

El nou Pla de Salut es va començar a elaborar el novembre de 2014, durant la 4a jornada, i es va presentar una primera versió el juliol de 2015 a Sant Cugat.

S’ha elaborat amb la participació de professionals de diferents àmbits que han prioritzat els canvis que són necessaris.

La cloenda d'enguany ha comptat amb els discursos de l'Hble. Sr. Boi Ruiz, Conseller del Departament de Salut, i del M. Hble. Sr. Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya.

** Font:
Departament de Salut

    • imatge 1
    • imatge 2
    • imatge 3
    • imatge 4
    • imatge 5
Comparteix