TORTOSA COMENÇA A ESCALFAR MOTORS PER LA MARATÓ DE DONANTS DE SANG!

El passat dilluns, diversos membres de l'Associació de Donants de Sang del Baix Ebre, de la mà del seu president, Sr. Paco Bertomeu, del secretari de la Federació Catalana de Donants de Sang, Sr. Josep Tomàs i de la vicesecretària, Sra. Núria Vilanova, presentaren la Marató de Donants de Sang de Tortosa als mitjans de comunicació.

Aquesta és una de les Maratons amb més donacions de sang d'europa, gràcies a la implicació i al gran esforç logístic que realitzen infinitat d'entitats locals, el Banc de Sang i Teixits, i per descomptat l'Ajuntament de Tortosa.

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang us fem partícips d'aquest esdeveniment, que se celebrarà el proper divendres -dia 5 d'abril- de 10h a 21h, a l'Auditori Felip Pedrell (C/ Rosselló, s/n).

Esperem que enguany s'obtinguin uns bons resultats, que ajudin a millorar els nivells de reserves del Banc de Sang i Teixits, i també engresquin a moltes i molts nous donants de sang -a sumar-se a la nostra causa-.

** Més avall podeu observar instantànies de la rua del passat diumenge, que aplegà gairebé 300 participants de multitud d'entitats locals i comarcals.

Comparteix