TROBADA DE DELEGATS DE LA GARROTXA

TROBADA DE DELEGATS DE LA GARROTXA

El passat diumenge -delegades i delegats de l'Associació de Donants de Sang de Girona- vàrem trobar-nos a la Garrotxa, al municipi de Castellfollit de la Roca; situat al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

En aquesta ocasió, la trobada va ser presidida pel secretari de la nostra associació, el Sr. Eduard Soler. Per part de l'Ajuntament, comptàrem amb l'assistència del Sr. Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit, i del Sr. Francesc Reixac, regidor de Benestar Social i Salut. I com amfitrions, la Sra. Teresa Blanch i el Sr. Alfons Gascón. Per part del Banc de Sang i Teixits, ens acompanyaren la Dra. Monica Linares i la tècnica de promoció, Sra. Meritxell Casacuberta.

Els més de 40 assistents vam parlar dels temes d'actualitat d'aquesta comarca, després d'escoltar la instructiva explicació de les dades estadístiques (darrer any) i la innovadora xerrada que ens oferí el Banc de Sang i Teixits.

Va haver-hi un intercanvi de records i d'agraïments, per part de la nostra associació i l’Ajuntament, i un record molt especial per al Sr. Martí Juanola, de Castellfollit, que finalitzà la seva col·laboració activa com a delegat.

Durant l'acte, vam presentar al nou delegat, el Sr. Albert Vergés, de Tortellà.

En acabar, vàrem visitar el campanar local, des d'on vam gaudir d'una fantàstica vista panoràmica del nucli vell i de la vall del Fluvià.

* Enllaç a les fotografies:
TROBADES - DELEGATS

    • imatge 1
    • imatge 2
    • imatge 3
    • imatge 4
Comparteix