VISITA A L'ESCOLA VALERI SERRA, DE BELLPUIG (URGELL)

VISITA A L'ESCOLA VALERI SERRA, DE BELLPUIG (URGELL)

Avui hem visitat l'Escola Valeri Serra de Bellpuig (Urgell), en el marc del programa Anem a l'Escola.

Els alumnes dels dos darrers cursos d'aquest centre educatiu han estat molt atents i s'han mostrat molt interessats i receptius vers les diverses facetes que duem a terme els voluntaris i voluntàries, de les Associacions de Donants de Sang d'arreu de Catalunya.

A més, han pogut veure una petita projecció, del Conte de la Geganta de la Sang, amb la introducció de la mateixa Sra. Angeleta Orpella i Grà; la vertadera imatge que inspirà la creació de la Geganta de la Sang (de cartró pedra) i vicepresidenta de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell; i l'exposició de la xerrada, de la mà del Sr. Albert Torra Cabello, vicepresident de la Federació Catalana de Donants de Sang.

Hem parlat sobre la xarxa de donants de sang de Catalunya, abanderada per la Federació Catalana de Donants de Sang, com també de la necessitat d'aquest component vital -tan preat- que duem al nostre interior; i que només podem obtenir amb el senzill gest d'obrir els braços i compartir-lo, amb les persones que el necessiten per millorar la seva salut.

Des de la @FCDSang volem donar les gràcies al professorat de l'Escola, com també als alumnes, per la seva gran implicació!

    • imatge 1
    • imatge 2
    • imatge 3
    • imatge 4
Comparteix