XX ASSEMBLEA GENERAL I TROBADA DE DELEGATS DE L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL VALLÈS ORIENTAL

XX ASSEMBLEA GENERAL I TROBADA DE DELEGATS DE L'ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG DEL VALLÈS ORIENTAL

El passat 6 d’abril, a la Garriga, es va celebrar la XX Assemblea General i Trobada de Delegats de l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental. Hi van assistir 41 delegats, a més d’acompanyants i autoritats.

La reunió va tenir lloc a l’Auditori de Música. Va començar poc abans de les 10 del matí amb un esmorzar per agafar forces de cara a una jornada plena d’informació i d’intercanvi d’idees.

Després que el delegat de la Garriga, Jordi Portolà, donés la benvinguda a tothom, vam poder escoltar unes paraules de la regidora de Salut, sra. Juliet Grau, que va inaugurar la jornada.

Com correspon a l’Assemblea, la secretària de l’Associació, Francina Llavina, va llegir l’acta de l’assemblea de l’any passat; Josep Puigdefàbregas, el tresorer, va passar comptes dels ingressos i les despeses i va explicar com ens organitzem a nivell de propostes d’activitats i pressupostos, i la presidenta, Assumpta Lleonart, va resumir les activitats en què s’ha participat durant aquest darrer any.

A més, vam poder comptar amb dues ponències tècniques. D’una banda, l’Anna Albert, promotora del Banc de Sang i Teixits, després de fer balanç de les donacions al Vallès Oriental durant el 2018, va fer una exposició molt interessant sobre els diferents tipus de donacions, amb especial èmfasi en la donació de medul·la òssia. De l’altra, la Sílvia López, delegada a la Llagosta, va presentar la xerrada “Dinamitzem la donació de sang. Idees i iniciatives”, en què va explicar diferents recursos que es poden emprar en la promoció de la donació de sang.

Per a la cloenda de la reunió, vam poder comptar amb la presència i el recolzament de l’alcalde de la Garriga, sr. Jordi Pubill.

Finalment, el director i cinc joves cantants del grup Saligarda Jazz-Vent ens van interpretar cinc cançons, que van posar un punt i final molt emotiu a la reunió.

En acabat, ens vam traslladar al restaurant La Cabanya on, en un ambient distès i festiu, va tenir lloc el dinar de germanor.

En nom de la Federació Catalana de Donants de Sang, es va donar la benvinguda als delegats que s’han incorporat recentment a l’Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental i, també, es va fer un merescut reconeixement als delegats que enguany han deixat de ser-ho, després de molt temps de col·laborar en les campanyes de donació de sang de la nostra comarca.

Moltes gràcies a tots!

* Font: Associació de Donants de Sang del Vallès Oriental

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
  • imatge 4
  • imatge 5
  • imatge 6
Comparteix