L’ADS ANOIA PROPOSA AL CONSISTORI D’ÒDENA LA CREACIÓ D’UN MONUMENT DEDICAT ALS DONANTS DE SANG

L’ADS ANOIA PROPOSA AL CONSISTORI D’ÒDENA LA CREACIÓ D’UN MONUMENT DEDICAT ALS DONANTS DE SANG

El passat dimarts 6 de juliol, representants de l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia (ADSA), presidits per la Sra. Pepita Còdol, foren rebuts a l’Ajuntament d’Òdena per la Il·lma. Alcaldessa, Sra. Maria Sayavera i la Segona Tinent d’Alcalde, Regidora de Cooperació i Agermanament, Habitatge, Cultura i Festes, Arxiu i Participació Ciutadana, Sra. Vanessa García.

El motiu de la visita fou el de proposar al consistori la creació d’un element extern, per homenatjar els donants de sang del seu municipi, que formi part del mobiliari urbà i sigui ubicat en el lloc que creguin més escaient.

Obsequiaren a les autoritats amb el llibre “Monuments als donants de sang”, que ha promogut la Federació Catalana de Donants de Sang (FCDS), on s’hi detallen un centenar de monuments que han estat erigits, des del 1979, en diferents poblacions del nostre País.

El propòsit és el de retre homenatge als ciutadans i ciutadanes que d’una manera altruista i solidària donen sang i a les entitats i organismes que hi col·laboren. Aquesta ensenya visible, sempre recordarà a la comunitat la necessitat de seguir creixent en aquesta vital labor que representa la donació de sang.

Les autoritats acceptaren de bon grat la proposta i manifestaren la voluntat d’estudiar-la conjuntament, amb tots els membres del consistori, per tal de fer-la possible ben aviat.

 

Associació de Donants de Sang de l’Anoia - Secretaria

 

    • L’ADS ANOIA PROPOSA AL CONSISTORI D’ÒDENA LA CREACIÓ D’UN MONUMENT DEDICAT ALS DONANTS DE SANG
Comparteix