L'Associació de Donants de Sang d'Osona es reuní amb l'alcalde de Centelles

L'Associació de Donants de Sang d'Osona es reuní amb l'alcalde de Centelles

Les representants de l’Associació de Donants de Sang d’Osona, Sra. Conxita Vilalta, presidenta, Sra. Marta Mas, vicepresidenta i la delegada de Centelles i membre de la Junta, Sra. Mercè Vilà Farràs, foren rebudes per l’Alcalde de Centelles, l’Il·lm. Sr. Josep Paré Aregall i el 1r tinent d’alcalde i regidor, Sr. Josep Arisa Argemí

Des de l’Associació de Donants de Sang d'Osona vàrem exposar-los la iniciativa que, des de l’any 1979, ve promovent la (FCDS) Federació Catalana de Donants de Sang per tal d’animar els municipis catalans a dedicar un símbol visual a les pròpies ciutats, dedicat als donants de sang, en agraïment i homenatge a la gran labor altruista que fan.

Les Centellenques i Centellencs formen un col·lectiu generós i solidari que enguany ja supera la xifra de donacions assolida l’any passat. Motiu que fa preveure que la proposta plantejada d’erigir un monument als donants sigui molt ben acollida i estudiada pels membres del consistori local.

Durant la reunió se’ls va obsequiar amb el llibre “Monuments als Donants de Sang” editat per la FCDS, on pogueren admirar els diferents models erigits fins al moment, més d'un centenar, arreu del territori català. La creació de l’esmentada insígnia anirà a càrrec del propi ens municipal, en funció de les disponibilitats, i estarà ubicada en un lloc de la seva elecció.

 

ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG D’OSONA - Secretaria

    • L'Associació de Donants de Sang d'Osona es reuní amb l'alcalde de Centelles
    • L'Associació de Donants de Sang d'Osona es reuní amb l'alcalde de Centelles
Comparteix