L'Ajuntament de Prats de Lluçanès rebé als membres de l'Associació de Donants de Sang d'Osona

L'Ajuntament de Prats de Lluçanès rebé als membres de l'Associació de Donants de Sang d'Osona

El passat dissabte dia 20 de novembre, els representants de l’Associació de Donants de Sang d’Osona (ADSO), Conxita Vilalta, presidenta i Mª Cinta Orra, secretària, i la delegada de Prats, Mercè Perarnau, foren molt ben rebuts per l’Alcalde de Prats de Lluçanès, l’Il·lm. Sr. Jordi Bruch i la regidora d’Acció Social, Sra. Montse Jubanteny.

Des de l’ADSO se’ls va comentar la iniciativa, que des de l’any 1979, segueix promovent la Federació Catalana de Donants de Sang, per tal d’animar els municipis catalans a dedicar un símbol visual a les pròpies ciutats, dedicat als donants de sang, en agraïment i homenatge a la gran labor altruista que fan.

Les Pradenques i Pradencs, formen un col·lectiu generós i solidari que enguany ja ve superant la xifra de donacions assolida any rere any. Motiu que fa preveure que la proposta plantejada d’erigir un monument als donants sigui molt ben acollida i estudiada ben aviat pel consistori.

En acabar la trobada, se’ls va obsequiar amb el llibre dels “Monuments als Donants de Sang de Catalunya” editat per la FCDS, perquè des de l'Ajuntament puguin admirar els diferents models erigits fins al moment (més d'un centenar), arreu del territori català. La creació de l’esmentada insígnia aniria a càrrec del propi ens municipal, en funció de les disponibilitats, i seria ubicat en un lloc de la seva elecció.

 

ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG D’OSONA - Secretaria

Comparteix