Dia Mundial del Donant de Sang

Dia Mundial del Donant de Sang

“LA SANG SEGURA SALVA VIDES”


El tema de la campanya per al Dia Mundial del Donant de Sang d'enguany és «La sang segura salva vides», i el lema:

«Dona sang perquè el món sigui un lloc més saludable»

 

Degut a la Suspensió de la celebració presencial del Dia Mundial del Donant de Sang (14 de Juny de 2020), tal i com l’havíem anat commemorant ininterrompudament, fins a la data, volem presentar-vos el programa virtual alternatiu que durem a terme durant la setmana prèvia a l’efemèride.

 

ACTIVITATS PROGRAMADES

 

* Dimarts, 09/06 – 11h – Publicació d’un petit vídeo, amb tocs d’humor, amb l’objectiu d’animar a tothom a donar sang. – Elaborat per l’ADS Barcelonès Nord. – Publicació d’imatges de la 1a Impressió en 3D de la FCDS.

* Dimecres, 10/06 – 11h – Publicació del vídeo d’Agraïment als Donants de Sang. (Poesia d’Homenatge recitada pel secretari de l’ADS Anoia). – Publicació del Llibre / Recull amb tots els Monuments als de Donants de Sang de Catalunya (web FCDS).

* Dijous, 11/06 – 11h – Les Associacions de Donants de Sang volem explicar-te una història (amb la participació dels presidents de totes les Associacions de Donants de Sang d’arreu de Catalunya) – Publicació del vídeo a les Xarxes Socials de la FCDS.

* Divendres, 12/06 – 11h – Presentació i lectura en directe (Facebook Live) del nou Conte de la Federació Catalana de Donants de Sang, adreçat als alumnes d’educació secundària. – Col·laboren: ADS Garrigues, ADS Vallès Oriental, ADS Urgell i Aula Hospitalària Dr. Cambrodí de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

* Dissabte, 13/06 – Campanya de donació de sang al Palau de la Generalitat oberta a tothom amb la participació del M. Hble. President de la Generalitat, del director del Banc de Sang i Teixits i del president de la Federació Catalana de Donants de Sang.

 

Les activitats descrites es publicaran a les xarxes socials de la Federació. 
Comparteix