1a Assemblea Virtual de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell

LA GEGANTA DE LA SANG SE SUMA A LES NOVES TECNOLOGIES!

El passat 9 d'octubre, els membres de la Junta Directiva de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell celebràrem la nostra primera Assemblea General Virtual.

Després de set mesos sense poder-nos reunir físicament, la darrera Assemblea va ser una trobada força esperada per part de tots els membres de la Junta, tot i celebrar-se de manera telemàtica.

Entre les delegades i els delegats hem anat mantenint un contacte freqüent, sobretot per telèfon, però veure'ns a través de l'ordinador o bé pel mòbil ha estat una nova experiència (sobretot per a les més veteranes).

L'Angeleta Orpella, vicepresidenta de l'Associació (i Geganta de la Sang), als seus 87 anys, gaudí d'allò més participant de la conversa en línia, aprenent com s'utilitzava cada pestanya i cada botonet i interactuant amb la resta de membres.

Més que pel fet de realitzar l'Assemblea, el moment d'obrir la càmera i retrobar a tota la Junta, saludar-nos i explicar-nos algunes de les moltes anècdotes que ens han anat ocorrent durant aquests mesos de pandèmia, ha estat la part que més ens ha omplert l'ànima i ens ha fet sentir la importància de l'amistat, la rellevància de sentir-nos plens de salut (amb tot el terrabastall que estem vivint).

Des d'aquestes línies desitgem que totes i tots esteu bé... i volem traslladar esperança i il·lusió a aquelles persones que ho estiguin passant "regular"... - Tot s'anirà arreglant. - Moltes abraçades "virtuals" a totes i a tots!

    • 1a Assemblea Virtual de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell
    • 1a Assemblea Virtual de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell
    • 1a Assemblea Virtual de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell
Comparteix