Las Gotas Viajeras ya disponen de Audiovisual

"LES GOTES VIATGERES" JA DISPOSEN D'UN AUDIOVISUAL!

Aquesta setmana ha vist la llum l'edició audiovisual del Conte "Les Gotes Viatgeres van a l'Institut", adreçat als alumnes d'educació secundària.

Gràcies a la seva autora, la Dra. Toñy Castillo, podem comptar amb un nou material per difondre la necessitat de donar sang i explicar -als més joves- el deure cívic de compartir-la, perquè algú pugui millorar la seva salut o fins i tot salvar la vida.

A inicis d'any presentàrem "virtualment" la 2a edició de Les Gotes Viatgeres, a les portes del Dia Mundial del Donant de Sang (14 de Juny), però enguany -degut a la pandèmia- ens ha estat impossible fer-ne difusió presencial a les escoles i als centres d'educació secundària.

Tot i així, amb l'esperança de que ben aviat puguem retrobar-nos amb l'alumnat, hem creat aquest material audiovisual que ens permetrà difondre el contingut del conte en aproximadament mitja hora.

Així, clicant a sobre dels enllaços que hem habilitat més avall, tots els centres educatius que vulguin transmetre valors de generositat i altruisme entre els infants, poden disposar d'aquest nou recurs.

Des d'aquestes línies volem donar les gràcies a en Francisco Javier Morales, l'Anna Masip, en Marcos Ramos, la Sara Ramos i la Zoila Suárez, per prestar les seves veus i realitzar-ne l'edició, com també al reconegut artista Rafa Borlänsa, que confeccionà totes les il·lustracions.

D'igual manera, volem fer palès el nostre més sincer agraïment a la Dra. Toñy Castillo, per abanderar aquest projecte i difondre'l arreu, no només en xerrades i cursos realitzats al nostre país, sinó també en molts països d'Amèrica Llatina, que utilitzen els seus materials didàctics per fomentar el voluntariat entre l'alumnat infantil i juvenil.

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang pretenem que projectes com aquest serveixin d'exemple a altres entitats, institucions i Associacions de Donants de Sang, perquè s'uneixin en Xarxa i creïn projectes similars.

 

Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida.
* Instantànies de la 1a presentació (Biblioteca Pública de Lleida) *
  • Las Gotas Viajeras ya disponen de Audiovisual
  • Las Gotas Viajeras ya disponen de Audiovisual
  • Las Gotas Viajeras ya disponen de Audiovisual
  • Las Gotas Viajeras ya disponen de Audiovisual
  • Las Gotas Viajeras ya disponen de Audiovisual
  • Las Gotas Viajeras ya disponen de Audiovisual
Comparteix