REUNIÓ FUNDACIONAL DE COCEMFE LLEIDA

REUNIÓ FUNDACIONAL DE COCEMFE LLEIDA

El passat dijous, 22 de novembre, al local social d'AFANOC Lleida, es reuniren diverses entitats sense ànim de lucre per tal de procedir a la signatura dels Estatuts Fundacionals de COCEMFE Lleida (Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica).

A l'acte hi assistiren el Sr. Jordi Moncusí, responsable de l'Associació per al Parkinson de les Terres de Lleida, el Sr. Ramon Maurí, secretari del Centre de Rehabilitació de la Veu de Lleida (CRV Laringectomitzats), la Sra. Maite Montañés, presidenta d'AFANOC, i el Sr. Albert Torra, president de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell.

Gràcies a la creació d'aquesta nova entitat s'uneixen esforços i s'eixampla la xarxa solidària de voluntariat de les organitzacions que s'han sumat al projecte, possibilitant també la incorporació d'altres associacions en un futur proper.

En el redactat fundacional, s'ha establert la següent Junta Directiva:

-Presidenta, Sra. Maite Montañés
-Vicepresident, Sr. Ramon Maurí
-Secretari, Sr. Albert Torra
-Tresorer, Sr. Jordi Moncusí

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang volem felicitar i encoratjar a les entitats fundadores, perquè puguin dur a bon port aquesta iniciativa i assoleixin conjuntament nous reptes i força objectius comuns.

    • imatge 1
    • imatge 2
    • imatge 3
    • imatge 4
Comparte