Pompiers damb cor - Val d'Aran - Bombers amb Cor

“POMPIÈRS DAMB CÒR”

Des der inici deth camin dera Associacion de Donants de Sang dera Val d’Aran en an 2004 eth collectiu de pompièrs tostemps a prestat era sua collaboracion.

Enguan, era campanha de donacion de sang en mes de març en Aran siguec promoiguda peth collectiu de Pompièrs·Emergéncies damb un vidèo qu’a circulat per toti es hilats sociaus. Ajudèren atau que s’artenhessen 143 bosses de sang e 8 donacions de plasma, a mès des auferiments de donants que per bèra rason aguest còp non podèren dar.

Coma arregraïment, era Federació Catalana de Donants de Sang mos a hèt a arribar un petit obsèqui entad eri: ua tassa de rebrembe d’aguesta campanha. E des dera associacion les tornam a díder un viatge mès: Gràcies!

 

Des de l’inici del camí de l’Associació de Donants de Sang de la Val d’Aran, l’any 2004, el col·lectiu de bombers sempre ha prestat la seva col·laboració.

Enguany, la campanya de donació de sang del mes de març a l’Aran va ser promoguda pel col·lectiu de Pompièrs·Emergències amb un vídeo que ha circulat per totes les xarxes socials. Van ajudar, així, que s’aconseguissin 143 bosses de sang i 8 donacions de plasma, a més dels oferiments de donants que per alguna raó aquest cop no van poder donar.

Com agraïment, la Federació Catalana de Donants de Sang ens ha fet arribar un petit obsequi per ells: una tassa de record d’aquesta campanya. I des de l’associació els tornem a dir una vegada més: Gràcies!

    • Pompiers damb cor - Val d'Aran - Bombers amb Cor
    • Pompiers damb cor - Val d'Aran - Bombers amb Cor
    • Pompiers damb cor - Val d'Aran - Bombers amb Cor
Comparte