L’ADS ANOIA PROPOSA AL CONSISTORI DE SANT MARTÍ DE TOUS LA CREACIÓ D’UN MONUMENT DEDICAT ALS DONANTS DE SANG

L’ADS ANOIA PROPOSA AL CONSISTORI DE SANT MARTÍ DE TOUS LA CREACIÓ D’UN MONUMENT DEDICAT ALS DONANTS DE SANG

El passat dilluns 21 de juny, la presidenta i el secretari de l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia (ADSA) foren rebuts pel M.I. Alcalde de Sant Martí de Tous, Sr. David Alquézar i la Regidora de Benestar Social, Sanitat i Igualtat, Sra. Mercè Cantarell.

El motiu de la visita fou el de proposar al consistori la creació d’un signe o símbol extern, una escultura per homenatjar els donants de sang de Sant Martí de Tous, i ubicar-lo en lloc visible.

Obsequiàrem a les autoritats amb el llibre dels “Monuments als Donants de Sang”, que ha promogut la Federació Catalana de Donants de Sang (FCDS), on es recullen més d'un centenar de monuments als donants de sang ubicats en diferents pobles de Catalunya.

El propòsit és fer un homenatge i un reconeixement a totes les ciutadanes i ciutadans, entitats i organismes que d’una manera altruista i solidària donen sang i ajuden a salvar vides. A la vegada és una ensenya que ens recorda la necessitat de que la nostra comunitat segueixi creixent en aquesta vital labor que representa la donació de sang.

Associació de Donants de Sang de l'Anoia - Secretaria

Comparte