Responsables de l'ADS Osona es reuniren amb l'alcalde de Sant Quirze de Besora

Responsables de l'ADS Osona es reuniren amb l'alcalde de Sant Quirze de Besora

El passat dimarts 10 de setembre, les representants de l’Associació de Donants de Sang d’Osona, Sra. Conxita Vilalta, presidenta, i la Sra. Ma Cinta Orra, secretària, acompanyades pel delegat de Sant Quirze, Sr. Josep Antoni Pérez, foren molt ben rebuts per l’alcalde de Sant Quirze de Besora, l’Il·lm. Sr. David Solà Rota.

Des de l’Associació de Donants de Sang d'Osona se’ls va comentar una iniciativa que des de l’any 1979 ve promovent la (FCDS) Federació Catalana de Donants de Sang. Aquest projecte consisteix en la realització d'un símbol visual (una obra escultòrica) dedicat als donants de sang en agraïment i homenatge a la gran tasca altruista que realitzen.

Les Santquirzenques i Santquirzencs formen un col·lectiu generós i solidari que enguany ja ve superant la xifra de donacions assolida l’any passat, en les mateixes dates. - Motiu que fa preveure que la proposta plantejada d’erigir un monument als donants serà molt ben acollida i estudiada ben aviat pels membres del consistori local.

Aprofitant la trobada, se’ls va obsequiar amb el llibre dels “Monuments als Donants de Sang” editat per la FCDS, on pogueren admirar els diferents models erigits fins al moment (més d'un centenar), arreu del territori català.

La creació de l’esmentada insígnia aniria a càrrec del propi ens municipal, en funció de les disponibilitats, i estarà ubicada en un lloc de la seva elecció.

 

ASSOCIACIÓ DE DONANTS DE SANG D’OSONA - Secretaria

 

Comparte