La Geganta de la Sang visità l'Escola Pinyana d'Alfarràs

La Geganta de la Sang visità l'Escola Pinyana d'Alfarràs

El passat divendres 19 de novembre, la Geganta de la Sang visità l'Escola Pinyana d'Alfarràs per tal d'explicar la tasca que fan les Associacions de Donants de Sang, arreu de Catalunya.

Del dia 15 al 19, la direcció de l'escola organitzà la Setmana de la Salut i la Prevenció tot facilitant informació diversa a l'alumnat, relacionada amb temes d'interès que afecten a la promoció de la salut diària i a l'educació en comportaments i hàbits saludables.

Des de l'Associació de Donants de Sang de l'Urgell i del Segrià, l'objectiu de la trobada fou difondre valors de solidaritat i altruisme entre les i els infants, perquè -des de ben petits- siguin conscients de la transcendència de millorar la salut d'aquelles persones que més ho necessiten.

Durant la setmana prèvia, el professorat llegí als alumnes el Conte de la Geganta de la Sang perquè així tinguessin una idea ben clara de qui és l'Angeleta; una senyora que -obrint els braços salva vides-.

Un cop iniciades les xerrades, els i les alumnes de seguida participaren i assimilaren les explicacions, fent moltes preguntes i exposant infinitat d'anècdotes que havien passat personalment o bé a través de familiars propers.

Aquestes petites trobades amb les escoles i centres educatius són una petita llavor del fruit que totes les Associacions de Donants de Sang segueixen escampant pel territori, amb la intenció de difondre i promoure la necessitat de donar sang i plasma. - En definitiva, traslladar inquietuds cíviques i generoses a l'alumnat perquè aprenguin la vertadera importància d'ajudar als altres i d'implicar-se socialment.

Des d'aquestes línies volem felicitar al professorat de l'Escola Pinyana d'Alfarràs, per la gran implicació i sensibilitat envers l'alumnat.

    • La Geganta de la Sang visità l'Escola Pinyana d'Alfarràs
    • La Geganta de la Sang visità l'Escola Pinyana d'Alfarràs
    • La Geganta de la Sang visità l'Escola Pinyana d'Alfarràs
Comparte