ROTUNDA CONDEMNA A L'ATEMPTAT DE BARCELONA

ROTUNDA CONDEMNA A L'ATEMPTAT DE BARCELONA

La Federació Catalana de Donants de Sang, en nom de les 35 Associacions de Donants de Sang de Catalunya, vol transmetre el més sincer condol als familiars de les víctimes i a totes les persones afectades pel malaurat atemptat de Barcelona.

La xarxa de donants de sang d’arreu de Catalunya unim la nostra veu per mostrar màxima indignació i una condemna rotunda vers actes com el que patim avui.

Volem agrair la solidaritat de centenars de persones que s’han ofert a donar sang en aquests moments d’incertesa i intimidació, i ens fem ressò del missatge del Banc de Sang i Teixits, recomanant als donants que dosifiquin la seva col·laboració; anant a donar sang en els propers dies, per poder aprofitar així totes les aportacions. Ara per ara, ja tenim les reserves suficients per poder atendre als ferits.

Des d’aquestes línies, encoratgem a institucions i organismes públics a restablir -el més aviat possible- la situació de normalitat que mereix la ciutadania del nostre país, com també a depurar les responsabilitats que se’n derivin; fent recaure la fermesa de la llei sobre els responsables d’aquesta atrocitat.

A l’ensems, volem agrair l’esforç dels cossos de seguretat i de la resta d’institucions implicades, pel seu compromís i dedicació en l’esclariment d’aquesta injusta i cruel agressió.

    • imatge 1
Comparte