GRÀCIES ALS BOMBERS, HEM TORNAT A BATRE RÈCORDS!

GRÀCIES ALS BOMBERS, HEM TORNAT A BATRE RÈCORDS!

La campanya ‘Els Bombers t’acompanyen a donar sang’ finalitzà el proppassat cap de setmana, amb una participació total de 1.564 persones.

Gràcies a la implicació de 16 municipis catalans, aquesta campanya de sensibilització -organitzada pels Bombers de la Generalitat i el Banc de Sang i Teixits- ha assolit molt bons resultats: Caldes de Montbui (57 donacions), la Seu d’Urgell (39) i Santa Coloma de Gramenet (130).

Altres ciutats també tingueren molt bona participació (Figueres, Terrassa, Girona, Amposta o Santa Coloma de Farners), tot i el mal temps (que feu acte de presència en algunes de les activitats programades).

Alcaldes i alcaldesses com Marta Felip, alcaldessa de Figueres; Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet; Jordi Ballart, alcalde Terrassa; Albert Batalla, alcalde de la Seu d’Urgell; o Adam Tomàs, alcalde d’Amposta, entre d’altres, han volgut posar-hi el seu granet de sorra i ajudar en la mesura de les possibilitats.

Igualment, vàries Associacions de Donants de Sang i entitats culturals i socials del territori han participat activament de la iniciativa. A totes elles, com també -i sobretot- als donants de sang que han fet possible aquesta 3a edició, els donem les gràcies pel seu suport incondicional!

    • imatge 1
Comparte