REUNIÓ AMB EL CONSELLER DE SALUT

REUNIÓ AMB EL CONSELLER DE SALUT

El passat dimarts, 16 de novembre, ens reunírem amb el Conseller de Salut, l'Hble. Sr. Antoni Comín, a la seu del Departament (Travessera de les Corts, 131-159, Pavelló Ave Maria, Barcelona).

Una delegació de la Junta Directiva de la Federació, encapçalada pel president, Sr. Marc Ibars, mostrà els projectes actuals de la nostra entitat al Conseller, com també les activitats -més significatives- dutes a terme per les Associacions de Donants de Sang d'arreu de Catalunya.

Incidírem sobretot en l'objectiu pedagògic i educatiu que cal anar transmetent -de mica en mica- a les futures generacions de donants, per tal d'incloure'l a les activitats diàries dels nostres infants i adolescents; tot comprometent-los cívicament i endinsant-los en la solidaritat i l'altruisme.

Igualment, hem iniciat una línia de cooperació amb la Secretaria d'Atenció Sanitària i Participació, per tal de donar visibilitat i repercussió a les tasques que realitzen els més de 900 representants de les Associacions de Donants de Sang que formen part de la Federació.

Des de la @FCDSang volem agrair a l'Hble. Conseller la seva deferència i l'interès mostrat en la distesa i dilatada reunió mantinguda, com també al seu equip de gabinet, per les facilitats que ens oferiren durant la trobada.

    • imatge 1
    • imatge 2
    • imatge 3
    • imatge 4
Comparte