RECONEIXEMENT A LES ASSOCIACIONS DE DONANTS DE SANG DE L'ALT CAMP I LA CONCA DE BARBERÀ

RECONEIXEMENT A LES ASSOCIACIONS DE DONANTS DE SANG DE L'ALT CAMP I LA CONCA DE BARBERÀ

El dissabte dia 6 de maig, Valls acollí la 34a edició de la Nit de Premis.

El Centre Cultural Municipal aplegà prop de 300 persones, que gaudiren d'una vetllada en la que es premià a 16 entitats i institucions.

En aquesta edició s'ha reconegut la tasca en àmbits tan diversos com l'empresa, el comerç, la història, la recuperació del patrimoni, l'educació, la normalització lingüística, la cultura o el periodisme.

L'acte comptà amb l'assistència de diverses autoritats, entre elles el conseller d'Interior, Jordi Jané, i l'alcalde de Valls, Albert Batet, que foren els encarregats de lliurar el premi Vallenc de l'Any a Llorenç Gimeno, director de l'escola la Candela, i el premi a la Iniciativa Cívica al Cor Audite.

En total es lliuraren 26 guardons, amb el conseqüent i merescut reconeixement a l'Associació de Donants de Sang de l’Alt Camp i l'Associació de Donants de Sang de la Conca de Barberà.

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang volem felicitar a totes les entitats premiades, en especial als membres que componen les respectives Associacions de Donants de Sang homenatjades.

Per molts anys puguin seguir aportant aquest valor humà, arreu del territori.

** Enllaç notícia: AJUNTAMENT DE VALLS

    • imatge 1
    • imatge 2
    • imatge 3
    • imatge 4
Comparteix