8.547 DONACIONS EN LA DARRERA MARATÓ DE DONANTS DE SANG DE CATALUNYA

8.547 DONACIONS EN LA DARRERA MARATÓ DE DONANTS DE SANG DE CATALUNYA

Tot i que no vàrem poder assolir l'objectiu de 10.000 donants, volem donar les gràcies a les 8.547 persones que s'acostaren a donar sang durant la Marató de Catalunya. Totes elles han fet possible que les reserves de sang augmentin! - A més, estem molt contents perquè 831 persones s’han estrenat com a donants!

Més enllà de l’objectiu que s’havia marcat des del Banc de Sang i Teixits, aquestes donacions permetran donar resposta a totes les necessitats dels pacients dels hospitals catalans.

L’Escola Orlandai de Barcelona, amfitriona de l’última col·lecta de la Marató, va ésser l’encarregada de tancar el marcador de donació. - Els alumnes de 6è de primària d’aquest centre educatiu cursen el programa de formació “Aprèn, participa i dona“, que sensibilitza els més joves perquè coneguin la importància de donar sang. Els participants aprenen sobre la sang, la donació i aspectes de comunicació, alhora que duen a terme un servei de promoció de la salut en el seu entorn més proper.

La donació, un imprescindible tot l’any

La Marató de Donants de Sang de Catalunya ajuda a donar visibilitat a la necessitat de sang, una necessitat que hi és tot l’any. I és que a Catalunya, cada dia fan falta unes 1.100 donacions de sang. - És per això, que el Banc de Sang i Teixits anima a continuar donant sang a totes aquelles persones que puguin fer aquest acte solidari.

 

* Font: Banc de Sang i Teixits
Comparteix