Les Gotes Viatgeres van a l'Institut

Les Gotes Viatgeres van a l'Institut!

Aquesta setmana hem endegat el projecte "Les Gotes Viatgeres van a l'Institut" per tal de poder involucrar a totes i tots els alumnes de secundària en el món de la donació de sang.

Enguany, gràcies a la Dra. Toñy Castillo, directora de l'Aula Hospitalària Dr. Cambrodí (Hospital Arnau de Vilanova) i coordinadora del Grup d’Investigació en l’Àrea de Pedagogia i Salut del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, la Federació Catalana de Donants de Sang tindrà nou material educatiu per tal d'adreçar-se als joves, estudiants de secundària, i promoure així els valors d'altruisme i voluntariat que fomenta la nostra entitat.

El nou projecte, que es presentarà en format de Conte, està pensat perquè l'alumnat s'interessi i adquireixi la inquietud de col·laborar en activitats solidàries i cíviques, com per exemple la donació de sang i la participació en activitats promogudes per les Associacions de Donants de Sang de Catalunya.

En breu, esperem poder-vos convidar a la presentació d'aquesta nova iniciativa i fer-vos partícips del nostre objectiu comú: salvar vides!

    • Les Gotes Viatgeres van a l'Institut
Comparteix