Carta Reis Mags d'Orient Federació Catalana Donants de Sang

JA HEU FET LA CARTA ALS REIS?

Enguany us heu portat bé? Ja heu escrit la Carta a SSMM els Reis Mags d'Orient?

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang us demanem que, quan feu la Carta... penseu en nosaltres! - Ens agradaria que, a més de les moltes coses materials i d'oci (que també fan falta en aquests temps que corren), demanéssiu molta solidaritat i generositat!

Cal que Ses Majestats siguin conscients de la constant necessitat de Sang, arreu de Catalunya i també en moltíssims altres indrets del planeta, perquè ells puguin promoure el nostre missatge d'altruisme i de voluntariat entre totes les mares i pares del món, quan visitin les seves cases i deixin els molts regals que ja estan preparant.

Si difoneu aquesta Carta entre les vostres amistats, familiars, companys/es, alumnes... ens ajudareu a Compartir els nostres objectius! - Fem que el Nadal sigui molt més que una Festa! Fem que l'alegria de qui pot donar sang es converteixi en un regal d'esperança... per aquelles persones que més ho necessiten!

 

P.D.: Hem parlat amb Ses Majestats i ens han comunicat que, totes les Cartes que rebin -amb l'anagrama de la Federació Catalana de Donants de Sang-, les llegiran amb molta més atenció i hi tindran una cura i prioritat especial.
Comparte