COMENCEM ELS PREPARATIUS DE LA 2a ESCOLA FORMATIVA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG

COMENCEM ELS PREPARATIUS DE LA 2a ESCOLA FORMATIVA DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG

Avui hem oficialitzat la 2a edició de l'Escola de Formació de la Federació Catalana de Donants de Sang.

Reunits a la seu central de la Universitat de Vic, on enguany s'ubicarà l'escola, la Sra. Montse Simon, directora UHub. Servei a la Comunitat Universitària, el Sr. Ricard Pla, president de l'Associació de Donants de Sang d'Osona, i el Sr. Albert Torra, vicepresident de la Federació Catalana de Donants de Sang, han endegat l'organització de l'esdeveniment i han iniciat les gestions per seguir en la mateixa línia que l'escola de l'any anterior, celebrada a Agramunt (Urgell).

En aquesta 2a edició, refermem el nostre compromís amb la formació i l'aprenentatge permanent de les delegades i delegats de totes les Associacions de Donants de Sang de Catalunya, tot invitant-los a participar d'aquesta jornada de tallers, adreçats a crear sinergies entre associacions -amb l'objectiu de resoldre dubtes i facilitar pautes d'actuació, en cadascuna de les disciplines que s'hi tractaran-.

La inscripció també es realitzarà en línia (igual que en l'edició anterior), a través d'un enllaç que facilitarem als responsables de cada associació.

Recordem que l'Escola de Formació està adreçada únicament a delegades i delegats en actiu, perquè -a diferència d'altres activitats que s'organitzen al llarg de l'any- aquesta és una eina destinada a potenciar fonamentalment l'activitat de les associacions, per mitjà dels seus membres més compromesos i involucrats.

En breu us informarem de la Data definitiva (dissabte/novembre), dels Tallers que durem a terme, del Programa complet de la jornada, i també de l'Enllaç en línia perquè pugueu inscriure-us.

Gota a gota...
Compartim la Vida!

* Enllaç: 1a Escola de Formació - Federació Catalana de Donants de Sang

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
Comparteix