Actualitat

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang, volem desitjar-vos una Bona Pasqua i recordar-vos que -tot i passar les festes en companyia de familiars i amics- hem de tenir ben present que seguim necessitant donacions de sang per poder atendre a les persones que han de millorar la seva salut.

És per això que, en dates...

El passat diumenge, 24 de març, vàrem asstir a la trobada del Baix Empòrdà; a Calella de Palafrugell.

En aquesta ocasió va estar presidida pel nostre president Sr. Marc Ibars, el tinent d’alcalde, el Sr. Albert Gòmez, i a més, vam comptar amb la presència de les regidores de Benestar Social, Sra. Roser Massaguer i la regidora de joventut, Sra. Marta Baserba.

Las amfitriones d'aquesta edició -caps de comarca-...

El 14 de juny de cada any se celebra el Dia Mundial del Donant de Sang per agrair als donants voluntaris no remunerats i conscienciar de la necessitat de fer donacions regulars per garantir la qualitat, seguretat i disponibilitat de sang i els seus productes.

Les transfusions de sang ajuden a salvar milions de vides cada any. Contribueixen a que pacients amb malalties potencialment mortals...

Durant el mes de març, membres de l’Associació de Donants de Sang de l’Urgell han visitat l’escola Macià Companys d'Agramunt, per fer la primera part del taller “Anem a l’Escola”; que tracta sobre donacions de sang, el Banc de Sang i Teixits i la part voluntària d’aquesta Xarxa -les Associacions de Donants de Sang...

Pàgines