Actualitat

Fins aquest migdia, més de 6.370 persones han donat sang en el marc de la Marató de Donants de Sang de Catalunya, que va començar divendres passat i s’allarga fins al proper divendres.

Fins ara, el ritme de donacions ha estat més baix que en les anteriors maratons i han donat sang un 30% de persones menys que l’any passat.

El...

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang volem fer extensiu el condol que totes les Associacions de Donants de Sang de Catalunya ens han expressat durant aquests dies, en motiu del malaurat traspàs del nostre amic i company Khaled Khatib, promotor del Banc de Sang i Teixits de la Catalunya central, i que properament havíem d'incorporar a la Junta Directiva de la nostra organització.

Ens deixa molt jove, ple d'il·...

Durant una nova edició de la Marató de Donants de Sang de Catalunya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits, esperem poder remuntar les reserves de sang, després de Festes.

La superexperiència de la donació de sang. Molt més del que dones. Amb aquesta idea el ...

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang us desitgem una bona entrada d'Any Nou, ple d'il·lusió i prosperitat!

Esperem que entre tot@s, aquest 2018 que encetem, siguem capaços de mantenir els nivells de sang actuals i superar-los; per seguir garantint que a Catalunya no manqui ni una gota de sang.

** Enllaços notícia...

Pàgines