Actualitat

Aquesta setmana -arreu de Catalunya- s’inicia el nou curs escolar, tot donant pràcticament per finalitzada l’etapa estival.

Aprofitant l’efemèride, des de la Federació Catalana de Donants de Sang hem preparat la 1a Escola de Formació, per tal de reunir-nos novament amb les delegades i delegats d’aquelles Associacions que...

Enguany, celebrem l'11 de setembre amb molta il·lusió i energies ben recarregades, per poder afrontar nous reptes -noves campanyes- fent arribar el nostre missatge al major nombre de persones.

Catalunya, el nostre poble, al llarg de la seva història s'ha caracteritzat pel seu altruisme i un gran esperit integrador; que és capaç d'unir cultures, fronteres i pensaments.

La...

Avui tornem a formar part de la gran família de Giving Tuesday, presentant el nostre projecte solidari per enguany.

Des de la Federació Catalana de Donants de Sang estem convençuts de que per ajudar als altres sempre és millor fer-ho amb un bon somriure...

La Federació Catalana de Donants de Sang, en nom de les 35 Associacions de Donants de Sang de Catalunya, vol transmetre el més sincer condol als familiars de les víctimes i a totes les persones afectades pel malaurat atemptat de Barcelona.

La xarxa de donants de sang d’arreu de Catalunya unim la nostra veu per mostrar màxima indignació i una condemna rotunda vers actes com el que patim avui.

Volem agrair...

Pàgines