TROBADA DE DELEGATS A SETCASES

TROBADA DE DELEGATS A SETCASES

El passat diumenge (25/02) vam començar les trobades anuals de delegats i delegades de l'Associació de Donants de Sang de Girona.
Enguany, la comarca del Ripollès ha estat la primera en organitzar aquestes trobades.

El municipi de Setcases, un petit poble als peus del Parc Natural de les Capçaleres del Ter, ens ha acollit al seu Ajuntament; on hem realitzat la reunió a la qual van assistir 12 delegades i delegats de diferents municipis de tota la comarca.També hi assistírem alguns membres de la Junta Permanent de la nostra associació.

El Tinent d'alcalde, Sr. Santiago Molas Alberich, juntament amb el Sr. Josep Estragués i Bonada, conseller de cultura, salut i consum al Consell Comarcal del Ripollès i el president de l'Associació de Donants de Sang de Girona, Sr. Marc Ibars, van presidir els actes d'obertura i clausura de la jornada.

A continuació el Sr. Ibars feu un resum de les dades del darrer any a la comarca.

Posteriorment, el Dr. Jordi Vila exposà una xerrada molt interessant sobre la idoneïtat de les transfusions sanguínies.

A la taula també hi assistiren el Sr. Jordi Cortacans i el Sr. Jacob Barbas, caps de delegació del Ripollès.

En acabar, vàrem fer un petit passeig pel poble i vam visitar l'església de Sant Miquel, guiats per la nostra delegada a Setcases, la Sra. Isabel Pérez.

Durant la clausura vam gaudir d'un deliciós dinar de germanor al Restaurant l'Esquella, tastant plats típics d'aquesta zona del país. No va faltar el brindis per els resultats aconseguits.

Moltes gràcies a tot@s les persones que ho feu possible, amb la vostra implicació diària.

** Enllaç a les fotografies:
FOTOS TROBADES

  • imatge 1
  • imatge 2
  • imatge 3
  • imatge 4
Comparteix