EL CONSISTORI IGUALADÍ HOMENATJARÀ ALS DONANTS DE SANG

EL CONSISTORI IGUALADÍ HOMENATJARÀ ALS DONANTS DE SANG

El passat dilluns 19 de juliol, els representants de l’Associació de Donants de Sang de l'Anoia, Pepita Còdol Monsó, presidenta, Antoni Miranda Pallarès, secretari i el delegat d’Igualada, Josep Mª Planella Giralt, foren rebuts pels Regidors del Consistori Igualadí, Srs. Fermí Capdevila Navarro, Regidor d’Entorn Comunitari i Cooperació i Miquel Vives Singla, Regidor de Sostenibilitat i Mobilitat, en representació de l’Il·lm. Sr. Alcalde, Marc Castells Berzosa, que prèviament excusà la seva assistència. 

La proposta d’erigir un monument al Donants de Sang Igualadins, que en l’actualitat són aproximadament 2.400 persones, no tan sols ha estat molt ben acollida pels membres del Consistori Local, sinó que s’han plantejat diferents opcions, que seran estudiades en un futur proper. La creació i ubicació de l’esmentat reconeixement aniria a càrrec del propi consistori i estaria ubicat en el lloc més adient i en funció dels recursos de l’ens municipal.

Ambdós mandataris valoraren molt positivament l’esmentat suggeriment, propiciat des del seu inici per la Federació Catalana de Donants de Sang, i quedaren admirats de les diferents obres d'art que es detallen en el llibre “Monuments als Donants de Sang” amb el que foren obsequiats. Des de l’Associació de Donants de Sang de l'Anoia es feu palesa la necessitat de que la nostra comarca hi fos representada, i amb més motiu la seva capital.

ADSA - Secretaria

    • EL CONSISTORI IGUALADÍ HOMENATJARÀ ALS DONANTS DE SANG
Comparteix