1a ASSEMBLEA VIRTUAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG

1a ASSEMBLEA GENERAL "VIRTUAL" DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG

Gairebé 40 persones participaren en la 1a Assemblea General “Virtual” de la Federació Catalana de Donants de Sang, realitzada dissabte, 7 de novembre, per mitjà de la plataforma en línia Teams.

Totes les Associacions de Donants de Sang del país hi estigueren representades (a través de la seva participació directa o bé delegant el vot en altres representants).

En aquesta ocasió, tot i no poder-nos veure físicament, s’assolí la màxima participació de representats d’Associacions, un total de 32, més totes i tots els membres de la Junta Directiva (superant-se així les Assemblees presencials realitzades fins a la data).

En aproximadament dues hores i mitja de connexió, es feu un repàs de les moltes activitats dutes a terme per la Federació i per les Associacions (tot i les dificultats que ens ha posat -i ens segueix posant- la COVID19) i els projectes que estan endegats o bé pendents d'iniciar-se en breu.

En aquests moments d'incertesa social, el millor encoratjament que hom pot rebre és veure com delegades i delegats de totes les comarques d’arreu del territori, encara que les dificultats particulars, laborals, familiars, associatives... hagin augmentat degut a la pandèmia, segueixen lluitant per continuar fomentant la solidaritat i la generositat dels donants de sang d’arreu de Catalunya, com també dels potencials donants.

Tant sigui presencialment com de manera virtual, les propostes rebudes per vàries associacions anaren destinades a fomentar la formació i l’aprenentatge de les TIC, per poder seguir potenciant l’activitat del voluntariat -encara que sigui de manera virtual- i transmetre l’essència de la Federació, que és fomentar i divulgar la donació altruista de sang i plasma a Catalunya.

Durant l’Assemblea General, en el discurs final del president, Sr. Marc Ibars, es feu palès que la funció Social de la Federació Catalana de Donants de Sang ha de seguir viva, adaptant-se als nous temps, canviant i evolucionant per poder facilitar els recursos i les eines necessàries a totes i tots els delegats d’associacions, amb l’objectiu últim d’afavorir les noves formes d’acció i d’interacció del voluntariat social.

Estem en el bon camí i tenim les ganes per continuar millorant! Molta salut per a totes i tots i molts abraços “virtuals”, plens d’esperança i d’il·lusió!

Entre tot@s #SALVEMVIDES   -   Entre tot@s #SUMEMPERLASANG
  • 1a ASSEMBLEA VIRTUAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG
  • 1a ASSEMBLEA VIRTUAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG
  • 1a ASSEMBLEA VIRTUAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE DONANTS DE SANG
Comparteix